Help 3950x with 570 motherboard

sac23

Donator
Donator
Joined
May 12, 2020
Messages
52
Ok last thing I can think of is make sure your SecureBootModel is set to Default. You can find this in the config.plist under Misc-> Security->SecureBootModel=Default
yup it is as defualt its ok thank u for all your help this forum is great

how do update opencore guys to 7.0
 

sac23

Donator
Donator
Joined
May 12, 2020
Messages
52
hello so can anyone help on my intel build ( again sorry asking here for intel ) but i cant download anything from the apple store can someone help please thank u @AudioGod
 

sac23

Donator
Donator
Joined
May 12, 2020
Messages
52
Intel Core i7 8700K
Coffee Lake
Socket 1151 LGA (0x1)
24 gig ram
graphics 770 nvida
 

sac23

Donator
Donator
Joined
May 12, 2020
Messages
52
manufacturer Acidanthera
model z370
Thank u
 
Last edited:

AudioGod

Guru
Guru
Joined
Nov 7, 2020
Messages
1,217
Acidanthera is OpenCore changing your ACPI details and not the make and model of your motherboard. You need to take the side panel of your case off and read what the motherboard info says or bypass OpenCore and load directly into windows to get your real information.
 

sac23

Donator
Donator
Joined
May 12, 2020
Messages
52
I'm sorry about the late reply looks like its a Maximus x hero wifi ac thank u @AudioGod
 
Last edited:

sac23

Donator
Donator
Joined
May 12, 2020
Messages
52
hello can someone help me on my 3950x trying to update from big sur to Monterey downloads update when i reboot to install stuck on apple logo thank u
 

sac23

Donator
Donator
Joined
May 12, 2020
Messages
52
i do have 1 question for u do u know y i have a wifi icon with a exclamation point in the middle i can't get rid of
 

AudioGod

Guru
Guru
Joined
Nov 7, 2020
Messages
1,217
i do have 1 question for u do u know y i have a wifi icon with a exclamation point in the middle i can't get rid of
No idea buddy but Intel WLAN can suck sometimes…lol
Make sure you are using the most up to date v2.0 beta kexts
Also if you shut down the system fully and remove the power from the wall, wait a few minutes then plug it back in and boot back up you should find the Intel WLAN kicks back into life. 👍
 
Top Bottom