Recent content by surf3rninja

  1. surf3rninja

    Everything is Working | Ryzen 5 3600 | MSI B450M MORTAR MAX | Radeon RX 570

    Specs CPU: AMD Ryzen 5 3600 Motherboard: MSI B450M MORTAR MAX GPU: MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC RAM: 16GB DDR4-3200 Storage: Transcend 220S 240GB Ethernet: Realtek RTL8111H Wi-Fi/BT: TP-LINK TL-WN725N V3 Audio: Realtek ALC892 Bootloader: OpenCore 0.6.9 OS: macOS BigSur 11.3 / Windows 10 What...
  2. surf3rninja

    First Hackintosh | Ryzen 5 3600 | MSI B450M MORTAR MAX | Radeon 570

    I managed to solve that problem.
  3. surf3rninja

    First Hackintosh | Ryzen 5 3600 | MSI B450M MORTAR MAX | Radeon 570

    Specs CPU: AMD Ryzen 5 3600 Motherboard: MSI B450M MORTAR MAX GPU: MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC RAM: 16GB DDR4-3200 Storage: Transcend 220S 240GB Ethernet: Realtek RTL8111H Wi-Fi/BT: TP-LINK TL-WN725N V3 Audio: Realtek ALC892 Bootloader: OpenCore 0.6.9 OS: macOS BigSur 11.3 / Windows 10 What...
  4. surf3rninja

    Can't login on iCloud

    Then why it says "Could not communicate with the server"?
  5. surf3rninja

    Can't login on iCloud

    What's wrong with me? I already reset it twice but still shows en1
  6. surf3rninja

    Can't login on iCloud

    Does my wifi dongle fully compatible with Big Sur?
  7. surf3rninja

    Can't login on iCloud

    I tried everything but no luck for me. I am using Tp-Link WN725N. Everything works fine except iCloud. I have proper SMBIOS and Network Properties is en0. Then what's wrong with me?
  8. surf3rninja

    Perfect installation. Ryzentosh! Big Sur 11.2.1. Ryzen 5 3600. MSI B450 Mortar Max.

    I used your EFI but I stucked at PCI Configuration Begins. Note I have the same config as you have. Can you help me out?
Top Bottom