Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

#52298
First, sorry for my bad english.

I have read Opencore Vanilla Desktop Guide, and setup the config.plist file, and try to install macos 10.15.1.
After boot macos base system in verbose mode, then the screen doesn't show anything anymore, just all black.
I don't understand at all :wtf: :wtf: :wtf: , what happened? What did I missing?

AMD RYZEN 7 2700X
MSI X470 Gaming Plus
ADATA XPG Spectrix D80 RGB 16GB
ASUS TUF Gaming X3 Radeon RX 5700 XT OC edition

Here my EFI
EFI.zip
Post Merged
I edited config.plist again and booted the macos basic system, no longer a black screen, but I got that is a weird screen...
IMG_0693.JPEG
Is that a driver's problem? or, just a cable problem?(I'm using DisplayPort to DVI cable)

Can someone tell me how to fix it....?

Here's edited EFI.
EFI.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

 Advertising

#52320
Try using HDMI only with no adapters. There seems to be a small bug with the new AMD drivers and appears to be fixed in 10.15.2
#52363
I think I have the same problem. The installation is started. Mouse pointer can move with a weird square, but it cannot click anything. The keyboard can move the cursor but cannot press enter to advance in the installation.
I DID try switch the cable to HDMI (No Adapter) Nothing changed. Any solution?

AMD R9 3900X + Aorus x570 Elite + 5700XT
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
#52372
padbaht1 wrote:I think I have the same problem. The installation is started. Mouse pointer can move with a weird square, but it cannot click anything. The keyboard can move the cursor but cannot press enter to advance in the installation.
I DID try switch the cable to HDMI (No Adapter) Nothing changed. Any solution?

AMD R9 3900X + Aorus x570 Elite + 5700XT
I had the same. after the install it was all good. The screen acts off-centre when installing, but it's actually not. try to go with your mouse to the middle and you'll see hat you actually can select something on that screen. that black square comes up when you're outside of the off-centre screen.

It's a simple fix. Open your network kext and edit[…]

Hi gm0rk, I have the same mainboard as you, an AS[…]

Use this modified RTL8111 for LAN, https://www.d[…]

alright i'll do that thanks Post Merged hello […]