Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

User avatar
by: Giacomo
#51641
Hello! :wave:

I have a problem: when I reboot in order to install Catalina, it stops at this pointImage

I update the config.plist to the latest one, I placed the "AppleMCEReporterDisabler.kext" in clover>kexts>other and the "SSDT-EC0.aml" in clover>ACPI>patched.

How can I do?
Thank you!!!! :roll:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

 Advertising

User avatar
by: Trevor30
#51642
Try delete the SSDT-EC0.aml file. Keep only the AppleMCEReporterDisabler.kext
User avatar
by: Giacomo
#51644
Yep, I've tried. It doesn't work, it get stuck, at the same point
User avatar
by: Shaneee
#51648
Do you have either FakeSMC.kext or VirtualSMC.kext? One or the other is required.
Sundhar88 liked this
User avatar
by: Giacomo
#51666
Yeah. Initially I had FakeSMC. I tried to replace it with VirtualSMC but it gets stuck anyway
User avatar
by: Shaneee
#51670
Change npci=0x2000 to npci=0x3000 under the boot args in your config.
Sundhar88 liked this
User avatar
by: Giacomo
#51677
No, it doesn't work...
User avatar
by: Shaneee
#51678
Check your BIOS settings and disable Above 4G Decoding, CSM, Fastboot, Secureboot if they are present.
User avatar
by: Giacomo
#51680
They were already disabled
Last edited by Giacomo on Sun Oct 13, 2019 1:32 pm, edited 1 time in total.
User avatar
by: Shaneee
#51681
Try with CSM enabled. Leave the others.

You'll get it recognised with full resolution bu[…]

Hi, i'm Julien from France and i'm a newcomer on r[…]

Got to the install screen where disk utility and i[…]

Hey, looking forward to seeing this link to the mo[…]