Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

If you've got your system running near to perfect then you can share your success story here.
#47559
Hey everyone,
Installed last night and so far its been operating flawlessly!

I used this guide to install: https://hack.slim.ovh/mojave/#/

And this one to re-install Windows to the other SSD when I realized I should have installed Mojave first (which had me a bit confused and took some time but now its all sorted):
https://www.reddit.com/r/hackintosh/com ... _separate/

System specs:

Ryzen 7 1700
Gigabyte B450 Aorus Pro Wifi
G.Skill Ripjaws V 32GB DDR4 3000MHz
Sapphire RX580 Nitro+ 8GB
Crucial MX500 500GB SSD (Mojave 14.4 , Clover)
Crucial MX500 500GB SSD (W10)
Crucial MX500 m.2 250GB SSD (Scratch)

So far tested and working:
Sound (OOB - onboard as well as USB interface)
Onboard Ethernet
Onboard Bluetooth (Apple magic keyboard works!)
USB
App Store
Multiple monitors/display (Ran RadeonDeInit, not sure if it had an effect or not, didn't try this before)
Sleep/wake
Adobe Premiere Pro CC19 - imported a project , relinked and rendered out
All the usual bells and whistles

Not working:
On board wifi (Intel - wasn't expected to work and doesn't really matter to my desktop set up, I have a dongle in case but haven't tried it yet)

Also got some low GeekBench scores on the Rx580. I've seen some other reports of that here as well. Not sure what the solution is, but I have just read that Mojave is optimized for Metal so for my purposes maybe the low OpenCL score doesn't even matter. The latest Premiere architecture can render using Metal, so can Resolve I believe.

Anyways, I'm over the moon. The install went really well and so far Mojave is operating flawlessly.

Big up to Shaneee and everyone who has contributed to this community and building all the guides! One month ago I wasn't even aware this was a possibility! Much love

-majors
Post Merged
Update: Photoshop CC was crashing, installed Shaneee's fix and its up and running. No luck yet with Lightroom, haven't tried the other apps other than Media Encoder.
Post Merged
Update 2: Now it appears there is a specifically JPG preview issue, both in Finder and when opening in Preview. Maybe a side effect from the Adobe fix? Only Jpegs it seems right now...no issue previewing png , tif, pdf, or even psd

 Advertising

#47728
Update 2: Now it appears there is a specifically JPG preview issue, both in Finder and when opening in Preview. Maybe a side effect from the Adobe fix? Only Jpegs it seems right now...no issue previewing png , tif, pdf, or even psd
I've seen this on my brand new Mac Mini so it may be another issue... JS
#47799
Prasenjit Roy wrote:@majors, you can fix the JPG preview issue by installing the" NoVPAJpeg" Lilu plugin from here https://github.com/vulgo/NoVPAJpeg/releases
awesome, thanks, will give this a shot!
Post Merged
Prasenjit Roy wrote:@majors, you can fix the JPG preview issue by installing the" NoVPAJpeg" Lilu plugin from here https://github.com/vulgo/NoVPAJpeg/releases
Thanks for this tip, NoVPAJpeg solved it!

Now if I could only get Bridge/Camera Raw working...
rafalp liked this

Ok cool, and do I have to add the kext folder that[…]

but my VEGA 56 also encountered the same error . […]

Crash at installation screen

Hey guys! So I've been having problem installing A[…]

Hmm weird. I'm using the lastest 17h but my OpenCL[…]