Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

Help with AMD OS X after installation.
#38982
Shaneee wrote:
Wed Mar 21, 2018 6:31 pm
Are you still using the InjectNV config?
Yes, I'm using that combined with the nv_disable=1 command add on

 Advertising

#38983
Hmm ok try using the hot swap method for the USB. Boot with USB 2.0 and when macOS starts to load after the clover screens and after the line of ++++ swap the USB to a 3.0 port.
#38984
It gets right back to the apfs_sysctl_register:551: done registering sysctls. error, might be that I've done it too soon, I'll try again.

EDIT: After trying again I'm getting the same results, I really don't know what I'm doing wrong. My APU A10 A6800K is capable and the rest of my hardware as well.
#38985
Ahh the drive is formatted APFS. Ok... format the drive you installed to with TransMac or Windows. The installer should boot. Now when you format the drive make sure it's HFS not APFS.
#38986
So I have to format my SSD to HFS. Can you possibly show me how to specifically do that so I won't mess it up again?
Post Merged
Okay so I've formatted my SSD in Minitool Partition Wizard and tried to use the HighSierra_V3 USB with the GenericUSB kext, but yet again we get a scrambled screen with the Denied symbol. Is it because I am using a USB 2.0 port? Is it because of the nv_disable=1 command? I don't really know what I do wrong now.. If you want to know the SSD has been formatted to NTFS. :cry:
Post Merged
Okay so I am determined that the use of the HighSierra_V3 isn't working out for me.. is there a "fixed" version of the DMG? or should I stick with trying the V2?

Again I apologize for the many questions, it's just quite stressful to be working on something for 2 days straight without knowing what you do wrong.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
#38989
The cross symbol is it can't find the root device (USB) Use the above hot swap method.
#38991
Shaneee wrote:The cross symbol is it can't find the root device (USB) Use the above hot swap method.
Swapping the port gives me the same result everytime, the drive is HFS now, the USB has V3 with the Kext and I swap from usb2.0 to a usb3.0 drive when I see the ++++++++++Image


Sent from my iPhone using Tapatalk
#38992
Did you swap once the +++ had disappeared?
#38993
Shaneee wrote:Did you swap once the +++ had disappeared?
Yes, during it and when that failed I tried again doing it right after they disappeared


I'm trying it again right now, right after the ++++ disappear the text comes up. I don't know if that causes the problem, but it keeps corrupting

Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by SpookyMac on Wed Mar 21, 2018 10:45 pm, edited 1 time in total.
#38994
Hmm try XLNC's installer, viewtopic.php?f=23&t=2948

I updated 10.14.1 to 10.14.5 from the app store an[…]

After installing 10.14.1, the app store kept pulli[…]

try usb 2.0 Post Merged try usb 2.0 or usb 2.0[…]

INSTALLING MOJAVE

:thumbup: Post Merged :cool: