Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

#44845
Enoch loads fine but i can't boot clover at all from my usb unless all my hard drives are unplugged from the inside of my pc

I have tried everything and am booting from clover legacy

if one or more hard drives are plugged in, when i try boot to my usb, it shows a flashing underscore for around 20 seconds then goes to a smaller, solid underscore in the top left which it then hangs at.

I dont know what else i can do but ask on the forums.

thanks in advance for any help

 Advertising

#45159
felmadson wrote:Enoch loads fine but i can't boot clover at all from my usb unless all my hard drives are unplugged from the inside of my pc

I have tried everything and am booting from clover legacy

if one or more hard drives are plugged in, when i try boot to my usb, it shows a flashing underscore for around 20 seconds then goes to a smaller, solid underscore in the top left which it then hangs at.

I dont know what else i can do but ask on the forums.

thanks in advance for any help



I have the same MB; connect your USB on 2.0 , and just wait; this MB is slow! give to him at leas 5 minutos to load bootloader; are you using MacOs to make the clover?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Garnorax overall stamina: o A full squat with b[…]

Hi mates, In first place I want thankful to everyb[…]

10.14.1 Can't sign in App Store

this work for me https://discussions.apple.com/t[…]

Hi guys. I'm new here and new in this hackintoshin[…]