Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

If you've got your system running near to perfect then you can share your success story here.
#38386
I've successfully completed my install on the following hardware.

Motherboard: Asus PRIME B350M-A
CPU: Ryzen 5 1500
GPU: Nvidia GTX1060 6 GB
RAM: Corsair Vengeance 16 GB
SSD: Samsung Evo 960 250 GB (M.2 Slot)

What works:
Ethernet, USB, Audio LC887, GPU on Nvidia webdriver at the moment.

What does not work:
Bluetooth however I do not have a module on this computer.

I used HighSierraAMD V2 provided in Norton signature HighSierraAMD V2 https://goo.gl/czVVY8 and followed this guide : viewtopic.php?f=24&t=3460 however I discovered along the way that there is a issue with the recent clover version Clover_v2.4k_r441 and the Rizen's processor that was preventing me from loading OSX from my hard drive so I used Clover_v2.4k_r4392 and it worked.

After the clover regression I was left without sound, usb3 and Lan this was easily resolved by copying the EFI folder from the usb HighSierraAMD V2 installer to the new EFI folder on my hard drive ( Well m.2).

I am very grateful for the help provided by @Norton287 and @TheLegend without them this would have been a epic fail.
Shaneee liked this

 Advertising

I did a trick so that i can dual boot Hackintosh a[…]

Ryzen 2700x - Success

If you want to increase just overclock it! Now min[…]

Small problems after install

As a result of the hard work, I managed to install[…]

I want to buy Acer Nitro 5 AN515-42-R8DY with Ryze[…]

AMD OS X Advertisements