Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

If you've got your system running near to perfect then you can share your success story here.
#35581
Finally managed to get macOS working on my Ryzen computer.
Had it installed previously on my Intel system but had a bit of a pain to install on Ryzen system.

Problem for me was that installer would not even boot from USB.
Then I found AMDHS_Installer_v2_clover from here https://drive.google.com/drive/folders/ ... 5Ml7-kkCRp
Just restored to USB via Transmac and tried to boot - it booted to installer.

So I booted back into Windows and created a new partition to install macOS onto.
After installation just had to tweak clover a bit and install Nvidia web drivers.
WiFi and Bluetooth are not working at the moment. I might try to sort that out later, but not a huge deal.

Full specs in signature.

Image
Image
XLNC liked this

 Advertising

#35588
orvils wrote:Finally managed to get macOS working on my Ryzen computer.
Had it installed previously on my Intel system but had a bit of a pain to install on Ryzen system.

Problem for me was that installer would not even boot from USB.
Then I found AMDHS_Installer_v2_clover from here https://drive.google.com/drive/folders/ ... 5Ml7-kkCRp
Just restored to USB via Transmac and tried to boot - it booted to installer.

So I booted back into Windows and created a new partition to install macOS onto.
After installation just had to tweak clover a bit and install Nvidia web drivers.
WiFi and Bluetooth are not working at the moment. I might try to sort that out later, but not a huge deal.

Full specs in signature.

Image
Image
The installer is from my thread :thumbup:
https://forum.amd-osx.com/viewtopic.php?f=23&t=2948
#35791
What is working what not on this machine?
- Ethernet is gigabit?
- Wifi? Seems not
- Bluetooth? Seems not
- Dos it switch off?
- Does it sleep correctly both monitor and PC?
- USB3 fast and reliable?
- Can you monitor temps and fans?
- Audio?
- Nvidia Graphics?
- Stability / K panics?
- Spotlight indexing on Nvme drive?

Thanks a lot!
#35824
zzmadd wrote:
Mon Jan 01, 2018 9:25 pm
What is working what not on this machine?
- Ethernet is gigabit?
- Wifi? Seems not
- Bluetooth? Seems not
- Dos it switch off?
- Does it sleep correctly both monitor and PC?
- USB3 fast and reliable?
- Can you monitor temps and fans?
- Audio?
- Nvidia Graphics?
- Stability / K panics?
- Spotlight indexing on Nvme drive?

Thanks a lot!
See my answers below:
- Ethernet is gigabit? Yes
- Wifi? No
- Bluetooth? No
- Does it switch off? Yes
- Does it sleep correctly both monitor and PC? I do not use sleep mode. Monitor sleeps correctly.
- USB3 fast and reliable? USB3 is about the same as Windows.
- Can you monitor temps and fans? Haven't looked into this.
- Audio? Both rear and front 3.5mm jacks work. USB audio is also working.
- Nvidia Graphics? Is detected and works fine. Performance is not as good as in windows. OpenGL test on Cinebench was twice as good in Windows
- Stability / K panics? Haven't had any kernel panics. It has been running great.
- Spotlight indexing on Nvme drive? Don't have an nvme drive undortunatelly. My M.2 is SATA based.

To be honest I haven't even looked into the things that are not working, like WiFI and Bluetooth. I just don't need them. Only thing I use Bluetooth for are my Xbox controllers. But I boot into Windows to game.
I will see if HWmonitor is working to monitor temps etc.
zzmadd liked this
#36480
dinosauruss wrote:yo buddy, can i have a link of nvidia webdriver that worked with high sierra for pascalls?
http://www.macvidcards.com/drivers.html
#36489
infinitje wrote:
Sat Jan 13, 2018 1:53 pm
Just ordered the almost all the same parts, good to see this will likely work! Got a few questions if you don't mind: how do you like the mobo? Do you have a pcpp or any pics of your build?
What sort of tweaking was done to clover?
MB is great. I picked it up before there were any reviews out. There was one in stock at local retailer. Could not find it anywhere else at that time.

Here are some pics: https://photos.app.goo.gl/8Jkr66MzI7CASYs33

For clover I mainly enabled nvidia web drivers. Nothing much else.

could somebody provide some instruction here? the […]

I got the error "Still waiting for root devic[…]

It's my first time to install Hackintosh on my own[…]

can you reupload the debug tools?

AMD OS X Advertisements