Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

#47504
I'm having a problem where my computer gets stuck on [PCI configuration begin]. These are the specs.

Dell Inspiron 531s
RAM: 4GB DDR2
CPU: AMD Athlon X2 @ 2.1Ghz
GPU: Nvidia GT 610

I've tried these boot arguments (and i've combined some of these):
npci=0x2000
npci=0x3000
npci=0x20000
npci=0x30000
PCIRootUID=1
UseKernelCache=No
-v -x graphicsenabler=yes
nv_disable=1
pci=off

None of them do anything, except for pci=off, which gets me stuck at "console 1024 x 768 @ 0xe70000000" which is the next line after "PCI configuration begin." Does anyone know how to fix this?

 Advertising

#50518
mattdawg wrote: Sun Apr 21, 2019 1:02 am I'm having a problem where my computer gets stuck on [PCI configuration begin]. These are the specs.

Dell Inspiron 531s
RAM: 4GB DDR2
CPU: AMD Athlon X2 @ 2.1Ghz
GPU: Nvidia GT 610

I've tried these boot arguments (and i've combined some of these):
npci=0x2000
npci=0x3000
npci=0x20000
npci=0x30000
PCIRootUID=1
UseKernelCache=No
-v -x graphicsenabler=yes
nv_disable=1
pci=off

None of them do anything, except for pci=off, which gets me stuck at "console 1024 x 768 @ 0xe70000000" which is the next line after "PCI usps tracking configuration begin." Does anyone know how to fix this?
I am also facing the same issue here. Help is appreciated.

Thanks in advance.
Regards,
Oliver

Sorry I have no idea about that.... I used Only Sa[…]

https://forum.amd-osx.com/viewtopic.php?f=61&[…]

Good evening to all. I have a PC with the followin[…]

I was wondering if you use an M2 NVME SSD on your […]