Page 16 of 16

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Mon Jan 07, 2019 11:11 pm
by genious123
i just install it on my 990fxa ud3/ fx 6300/gtx 960 using the videos and this https://github.com/vulgo/webdriver.sh for gpu drivers and i have some problems,
*first usb 3 doesnt work in clover but when i log in only usb 3 works.. (i have to plug my keyboard in usb2 in clover screen and then plug it in usb3 in os :p )
*second sleep doesnt work
*third feels kinda laggy (two/3 youtube videos and cpu usage goes to 50+% i dont know if it is normal)
*sound crackle
first one is the biggest problem, is there any way to fix this problems, helps in any of these is appreciated :D
Thanks
Screen Shot 2019-01-08 at 13.15.43.png

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Tue Jan 08, 2019 8:04 pm
by offspringy
Hi guys/gals.. please excuse my ignorance I've been building "windows" systems for many many years.. I do own a MacBook Pro but wanted to try the hackintosh route on my old desktop.. Specs are as follows.

AMD FX-8350 Black Edition
MSI 970A-G43 Motherboard
16GB Crucial Memory
R9 270x GPU

So far following this guide everything went smoothly up until I had to reboot and goto GUI / terminal / and enter AMD etc..

I get stuck before the GUI with a screen of black and white text the bottom line says the following

"Initialized /dev/rdisk3 as a 5 MB case-insensitive HFS Plus Volume"

See attached photo.

And it goes no further.. any help would be hugely appreciated.

Many thanks.

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Wed Jan 09, 2019 6:37 pm
by zhuozhixiong
My DisplayPort is not working
GTX1070
HDMI normal work

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Fri Jan 11, 2019 6:00 pm
by cassaregh
I am stuck at IOConsoleUsers error when rebooting on the hard drive after nvweb and amd.

CPU: AMD A4 6300
GPU: GT 520

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Sun Jan 13, 2019 8:53 pm
by Viridis
Hi,
Just a very simple question.
Is it normal, that when loading into the utilities in order to load terminal, that everything takes ages?
I'm trying to enter cd /Volumes/HighSierraAMD for example and I'm lucky if I can enter 2 letters before having to wait 5mins+ before I can enter another 2.

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Tue Jan 15, 2019 6:12 pm
by HighHoSilver99
Hello, I get to the part where I first boot off of HighSeiraAMD, some lines of code run down, and then the text glitches out and I get a big circle with a line through it on my screen. Every once in a while I can kinda make out where it’s still adding lines of text to the bottom, but it’s all scrambled and I’m unable to make out what it says

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Sat Jan 19, 2019 2:18 am
by Viridis
Viridis wrote:
Sun Jan 13, 2019 8:53 pm
Hi,
Just a very simple question.
Is it normal, that when loading into the utilities in order to load terminal, that everything takes ages?
I'm trying to enter cd /Volumes/HighSierraAMD for example and I'm lucky if I can enter 2 letters before having to wait 5mins+ before I can enter another 2.
Sorted, turned off the ram speed enhancements in BIOS and all now perfect.

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Sat Jan 19, 2019 5:32 pm
by drmjp93
Tried to make a Short but almost complete Step by step video tutorial with Index and All important links based on Norton(This post).
This is dedicated to AMD OS X with love :)

https://youtu.be/Xl0RchoohLA

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Sat Jan 19, 2019 7:09 pm
by Trevor30
Can be upgraded this version in to the App Store?

Re: Install and PostInstall of HighSierraAMD V3 UNOFFICIAL - Instructions Updated 5/8/2018

Posted: Tue Jan 22, 2019 12:47 am
by Tonemasterus
offspringy wrote:
Tue Jan 08, 2019 8:04 pm
Hi guys/gals.. please excuse my ignorance I've been building "windows" systems for many many years.. I do own a MacBook Pro but wanted to try the hackintosh route on my old desktop.. Specs are as follows.

AMD FX-8350 Black Edition
MSI 970A-G43 Motherboard
16GB Crucial Memory
R9 270x GPU

So far following this guide everything went smoothly up until I had to reboot and goto GUI / terminal / and enter AMD etc..

I get stuck before the GUI with a screen of black and white text the bottom line says the following

"Initialized /dev/rdisk3 as a 5 MB case-insensitive HFS Plus Volume"

See attached photo.

And it goes no further.. any help would be hugely appreciated.

Many thanks.
Is your Hard Drive a SSD and on Sata? If so check out the link below:

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... P_DdiCmZ7H