Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

Tutorials for the installation and post install.
User avatar
by: vitorlage
#20533
Installing Nvidia drivers is an easy process, has for ENOCH or CLOVER
Navigate to your HDD/Extra/ folder, inside you’ll see org.chameleon.Boot.plist

Drag and drop it in your Desktop to edit it.
Now open it with Text Edit, you’re going to see this:
Code: Select all
<key>Kernel Flags</key>
<string>-v npci=0x2000 nv_disable=1</string>
Now delete nv_disable=1 and write NVIDIAWebDrv=Yes
(Don’t forget to leave a space between arguments)
Code: Select all
<key>Kernel Flags</key>
<string>-v npci=0x2000 NVIDIAWebDrv=Yes</string>
Now Save, drag and drop into its original place (HDD/Extra), when asked, click Replace.

Now download Nvidia Web drivers for your Sierra version from here: Nvidia Drivers

If you haven’t yet download Clover Configurator Vibrant edition, do it now.

Then open Clover Configurator and Mount EFI partition

Now goto System Parameters and check NvidiaWeb

Save

Now download Nvidia Web drivers for your Sierra version from here: Nvidia Drivers

Hope this helps
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by vitorlage on Wed Jun 21, 2017 6:51 pm, edited 1 time in total.
Shaneee, Sundhar88, danielpk liked this

 Advertising

User avatar
by: cNone
#21976
If you have pascal card like me (GTX 1070) and using Enoch I will suggest this:
Code: Select all
<key>UseNvidiaROM</key>
<string>Yes</string>
This way the GPU will recognized as it should. But in the System Preferences still using OSX drivers. I have tried Cinebench and got same results as clover.
vitorlage, Sundhar88 liked this
User avatar
by: butteredmuffins
#27029
cNone wrote:
Mon Jun 12, 2017 9:18 am
If you have pascal card like me (GTX 1070) and using Enoch I will suggest this:
Code: Select all
<key>UseNvidiaROM</key>
<string>Yes</string>
This way the GPU will recognized as it should. But in the System Preferences still using OSX drivers. I have tried Cinebench and got same results as clover.
What was your Cinebench score ?
#31485
@vitorlage, I'm having a hard time getting the drivers to work on 10.12.5 with GTX 1050Ti.... Screenshot attached.... When I enable webdrivers from system parameters i just get a black screen on the boot.. and I can only boot with nvda_disable=1 which just disables acceleration and system lags... What to do please help... (using clover)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

keto plus premier box address and an foremost em[…]

I will do it then coz I wanna use it for work Tha[…]

high sierra installation

Hi that post is great and all but I still need the[…]

Ryzen 2700x - Success

Hi! i'm new in the forum and i like to share my bu[…]

AMD OS X Advertisements