Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

Tutorials for the installation and post install.
#53866
This got things into a good place for me; all my USB ports work predictably now. The only issue I'm running into is none of my USB hubs work. This is pretty inconvenient for me as I'm trying to use a USB switch that enumerates as a USB hub (so I can use a single mouse/keyboard for two computers). I've tried regular USB 2.0 and 3.0 hubs, and they show up in ioregistry explorer and System Information, but it doesn't show any of the devices attached to them.

Does anyone have any leads on this? I'm at my wits end. If I can get this sorted out I'll be on cloud nine, and have everything I need working.

Interestingly, if I use the GenericUSBXHCI kext, the hubs work but unfortunately I get rather frequent kernel panics.

Edit: I get these console messages when plugging in a device to the hub:
Code: Select all
default	09:00:51.697595 -0800	kernel	001954.165488 [email protected]: AppleUSBXHCI::assignDeviceAddressGated: device at address 4 is not a hub
default	09:00:52.747558 -0800	kernel	001955.215420 [email protected]: AppleUSBXHCI::assignDeviceAddressGated: device at address 4 is not a hub
default	09:00:53.808879 -0800	kernel	001956.276709 [email protected]: AppleUSBXHCI::assignDeviceAddressGated: device at address 4 is not a hub
default	09:00:54.881459 -0800	kernel	001957.349257 [email protected]: AppleUSBXHCI::assignDeviceAddressGated: device at address 4 is not a hub
default	09:00:55.961951 -0800	kernel	001958.429716 [email protected]: AppleUSBXHCI::assignDeviceAddressGated: device at address 4 is not a hub
default	09:00:57.055092 -0800	kernel	001959.522824 [email protected]: AppleUSBXHCI::assignDeviceAddressGated: device at address 4 is not a hub
default	09:00:58.153716 -0800	kernel	001960.621415 [email protected]: AppleUSBXHCI::assignDeviceAddressGated: device at address 4 is not a hub
default	09:00:59.265910 -0800	kernel	001961.733577 [email protected]: AppleUSBXHCI::assignDeviceAddressGated: device at address 4 is not a hub
default	09:00:59.266671 -0800	kernel	001961.734337 [email protected]: AppleUSBHostPort::disconnect: persistent enumeration failures
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

 Advertising

User avatar
by: guebis
#54643
Just wanted to say THANK YOU. After a month of me stalling to fix my usb ports, I finally found your tutorial and it worked like a charm!

Only my 3.0 ports worked before (so I had 4 2.0 ports useless, including 2 in the front panel), but now all my 3.0 and 2.0 works! Thanks!!!

OS: macOS Mojave 10.14.6
CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz
MOBO: ASRock A320M-HD
GPU: Radeon RX 580 8 GB
RAM:16 GB 2133 MHz DDR4
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

You should not need the DSDT.aml nor the SSDT-EC.d[…]

Matx board? Sleep and wake is fine?)

Speak to XLNC on the Discord. It's a non Zen issue[…]

Help booting Mojave installer

OpenCore supports all version of 10.13, 10.14 and[…]