Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

Tutorials for the installation and post install.

 Advertising

#32252
I cannot boot my hard drive through the usb stick:

Image

Image

I have done the post-installation through the script, with the option 2.
I have tried already the options 7(repair permissions) and 8(rebuild cache & prelinkedkernel) from the post-installation script, does not help.

I dont know what the problem is.
Last edited by TYD on Fri Nov 17, 2017 3:55 pm, edited 2 times in total.
#32311
Hey there,

i tried to install with boot flags "-x" and/or "nvidia_disable=1", tried to "inject nvidia", use "nvidia web drivers" but I always stuck right before the apple should appear. I don't know what to do :(

since it is my first try on a hackintosh I would be highly appreciate any help
#32314
manabunv wrote:
fatmaddin2000 wrote:
manabunv wrote:Any confirmed installation on ryzen?
Yes on my System now up and running.

iMessage and Sleep is not working, but I am on it.
Did you have black screen after post install? Which flags did you use? Do you mind to share?
Yes I had Blackscreen with my RX480 - I posted that here too. Because I didn't got an answer I tried my old Geforce 950 to check if the installation was OK. That worked. After checking more and more BIOS Options I found out, that my RX480 worked OOB with CSM disabled in UEFI. So try CSM disabling.
#32350
fatmaddin2000 wrote:
manabunv wrote:
fatmaddin2000 wrote:
Yes on my System now up and running.

iMessage and Sleep is not working, but I am on it.
Did you have black screen after post install? Which flags did you use? Do you mind to share?
Yes I had Blackscreen with my RX480 - I posted that here too. Because I didn't got an answer I tried my old Geforce 950 to check if the installation was OK. That worked. After checking more and more BIOS Options I found out, that my RX480 worked OOB with CSM disabled in UEFI. So try CSM disabling.
Did not work... :/
#32397
I need help doesn’t boot to setup says gIOScreenLockState 3 hs 0 bs 0 now 0 sm 0x0


Sent from my iPad using Tapatalk
Post Merged
Also I have MSI Gaming 4G GTX 970 4GB x2 SLI and need the drivers for this and to install driver via Windows


Sent from my iPad using Tapatalk
#32399
Also I have MSI Gaming 4G GTX 970 4GB x2 SLI and need the drivers for this and to install driver via Windows


Sent from my iPad using Tapatalk
Post Merged
I need help how do I get Lilu.kext and NvidiaWeb.kext to the HDD EFI partition

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
#32410
I need help how do I get Lilu.kext and NvidiaWeb.kext to the HDD EFI partition

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

[email protected] All USB ports work, :thumbup: but[…]

Hello. After 10.13.6 update, again black screen. I[…]

@mrtioiyf , right TeraScale 3 gpus are not suppo[…]

HI, I was using Gtx 970 with 1700x. But, its g[…]