Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

Help with AMD OS X after installation.
User avatar
by: soulsircus
#17099
need help ...
Succes installing Mountain Lion 10.8.5 on AMD Phenom II X4
just GPU not work
any solution to make it work?
this my ss :thumbup: :thumbup:
thx
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

 Advertising

User avatar
by: Shaneee
#17134
What 6 series GPU is it?
User avatar
by: soulsircus
#17183
this is my 6 series GPU
Manufacturer: Sapphire
Model: HD 6570
Device Id: 1002 6759 Mr. Shaneee thx before
User avatar
by: Shaneee
#17190
Try to boot with GraphicsEnabler=No AtiConfig=Duckweed
User avatar
by: soulsircus
#17277
not work mr shanee graphics still 3 mb, another solution?
User avatar
by: Shaneee
#17284
Can you check inside S/L/E for AMDRadeonAccelerator.kext If it's there upload it please.
User avatar
by: soulsircus
#17298
ok this the kext
Code: Select all
https://drive.google.com/open?id=0B0N_xLl_9YtHQ25nTVZsbGhZZWc
Last edited by Shaneee on Fri Mar 31, 2017 6:59 pm, edited 1 time in total. Reason: Link coded.
User avatar
by: Shaneee
#17313
The the device ID is present in all the required kexts. Apparently this card should work with just GraphicsEnabler=No although I've seen some messages about having to install with the AMD kexts removed from the installer so it'll work. Once installed the it should work but I can't see the theory behind that.
User avatar
by: soulsircus
#17334
How about Enoch bootloader? Its make kext Gpu wont load or load?
User avatar
by: Shaneee
#17347
Is it Clover you are using just now? If so upload the config.plist

Tp Link Tl-wn823n is USB and works out of the box

Problem at installation reboot

Looks like some files are missing from the install[…]

Help for install

If the disk is not showing up, in the same sceen w[…]

Have you tried injecting Lilu and Whatevergreen in[…]