• Post Installation

  • Help with AMD OS X after installation.

Please remember to read and follow the rules here.

Please Donate if you've found the website useful. Thanks.

Help with AMD OS X after installation.
Forum Statistics Last post
 Forum Rules
by Shaneee  - Fri Oct 30, 2015 8:26 pm  - In: Announcements
1 Replies 
 4638 Views
 by Shaneee
 Thu Apr 27, 2017 9:29 am
Forum Statistics Last post
 Stuck at clover boot screen
by swan1360  - Thu Jul 20, 2017 7:23 am
42 Replies 
 298 Views
 by swan1360
 Thu Jul 20, 2017 12:23 pm
3 Replies 
 71 Views
 by spykor
 Thu Jul 20, 2017 11:28 am
 Post Installation on Ryzen 1700 + Rx580
by Hassan Farooq  - Sat Jul 15, 2017 2:07 pm
10 Replies 
 263 Views
 by Hassan Farooq
 Thu Jul 20, 2017 9:34 am
 Sierra installed mouse not working
by coltonh  - Sun Jan 08, 2017 6:23 pm
16 Replies 
 887 Views
 by Pgkgaming
 Thu Jul 20, 2017 9:12 am
 HELP!!! Cant boot in MAC OS
by paulo674xa  - Thu Jul 20, 2017 4:03 am
0 Replies 
 15 Views
 by paulo674xa
 Thu Jul 20, 2017 4:03 am
 Internet turns off and on on Sierra
by Ackados  - Sat Jul 08, 2017 9:05 pm
2 Replies 
 51 Views
 by calebwoodland
 Thu Jul 20, 2017 1:54 am
 Ethernet not showing
by swan1360  - Wed Jul 19, 2017 11:12 pm
0 Replies 
 25 Views
 by swan1360
 Wed Jul 19, 2017 11:12 pm
 Not showing icons correctly
by Bowiks  - Sun Jul 02, 2017 10:23 am
24 Replies 
 373 Views
 by Bowiks
 Wed Jul 19, 2017 1:15 pm
 Change Clover's default disk?
by andynm  - Tue Jul 18, 2017 8:22 am
2 Replies 
 51 Views
 by andynm
 Tue Jul 18, 2017 1:32 pm
 Siri and Dictation audio problem!
by winiciuspsii  - Sat Jan 14, 2017 7:34 pm
8 Replies 
 231 Views
 by vitorlage
 Mon Jul 17, 2017 1:47 pm
40 Replies 
 693 Views
 by Meta_KnightX
 Sun Jul 16, 2017 10:01 pm
 Shutdown Problem
by sajmonella9  - Fri Jun 16, 2017 5:44 pm
12 Replies 
 264 Views
 by Shaneee
 Sun Jul 16, 2017 7:28 pm
 Clover Failed Installation
by Fumblemore  - Fri Jun 02, 2017 8:23 am
67 Replies 
 810 Views
 by Shaneee
 Sun Jul 16, 2017 7:27 pm
3 Replies 
 140 Views
 by Shaneee
 Sun Jul 16, 2017 7:27 pm
 Could tp link TL-WN881ND work in 10.12.4?
by Maurisiwi  - Wed Apr 26, 2017 2:54 pm
12 Replies 
 288 Views
 by Norton287
 Sat Jul 15, 2017 7:41 am
 Cannot boot into os x
by jivko1390  - Fri Jul 14, 2017 4:45 pm
14 Replies 
 279 Views
 by Norton287
 Fri Jul 14, 2017 9:03 pm
20 Replies 
 231 Views
 by vitorlage
 Thu Jul 13, 2017 10:18 am
 NVIDIA Not playing audio through HDMI
by Chris Hoffman  - Mon Jul 03, 2017 6:31 pm
9 Replies 
 297 Views
 by Shaneee
 Sun Jul 09, 2017 6:05 pm
13 Replies 
 206 Views
 by Shaneee
 Wed Jul 05, 2017 12:17 pm
 1050ti wont work
by Ters1998  - Fri Jun 30, 2017 9:35 pm
2 Replies 
 86 Views
 by Shaneee
 Sun Jul 02, 2017 10:07 am
 AMD Radeon HD8500M
by Hello  - Sat May 20, 2017 5:50 pm
3 Replies 
 154 Views
 by Shaneee
 Sun Jul 02, 2017 10:06 am
2 Replies 
 173 Views
 by Chris Hoffman
 Sat Jul 01, 2017 7:51 pm
 iCloud and iMessage Problems
by SwiftSpel  - Mon Mar 27, 2017 11:18 pm
7 Replies 
 382 Views
 by Meta_KnightX
 Thu Jun 29, 2017 5:18 am
 GRAPHICS ACCELERATION - No Work - Icon Bug
by Scheffeld  - Fri Jun 09, 2017 12:30 am
4 Replies 
 118 Views
 by laurent81
 Tue Jun 27, 2017 7:20 pm
1 Replies 
 52 Views
 by Shaneee
 Sun Jun 25, 2017 10:03 pm
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7