Search results

  1. S

    Slow to load OpenCore/slow to boot Mac

    Hey @Middleman just wanted to say thanks again for your help! :) It is strange isn't it, my 570 never did this, but my 580 did and the 6800XT does it even worse. Interesting that we experience the black screen flashing when these cards can be put in real Macs but don't expedite the same issues lol
  2. S

    Slow to load OpenCore/slow to boot Mac

    Thanks so much for your help @Middleman :) the delay to OpenCore loading has gone now, the only issue I'm still experiencing is this between the stage of the boot process finishing and Mac OS loading, assuming this is where display drivers get inisitalised? I'll link a video of it as it's...
  3. S

    Slow to load OpenCore/slow to boot Mac

    If anyone does come across this and would like to help here's my debug log if anyone can spot any issues would be highly appreciated cause the delay in OpenCore loading is all over the place, thanks
  4. S

    Slow to load OpenCore/slow to boot Mac

    Just to add an update to this, I've just upgraded to a 6800XT and removed the 580 ssdt and dAGPM kext and my black screen with monitors turning off and then back on just before the login screen issue has worsened, this process is now much longer Update changing GPU to the 6800XT has also...
  5. S

    Slow to load OpenCore/slow to boot Mac

    Hey everyone, I'm new here and new to OpenCore, not new to Hackintosh, started back in the Chameleon days. So I just got Mac up and running on my PC, but I have 3 issues I can't quite figure out as nothing jumps out at me. Wondering if anyone else would have an insight, OpenCore is quite slow...
Back
Top Bottom
  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.