Search results

  1. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    You're right, its working fine for me too in my LG TV, but for some reason not working in my 34 Inch Ultrawide monitor from Samsung. This monitor comes with USB Hub option too just tried disabling this option but also not helped : https://www.samsung.com/in/monitors/curved-cj791/LC34J791WTWXXL/
  2. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    @AudioGod, Yes tried both pat patches but none of them helps.
  3. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    Hi, Still in trouble with HDMI audio, Waking from display sleep or mac sleep cause no hdmi audio output. Monitor with audio connected to HDMI port of RX 6900XT. Boot-arg : npci=0x2000 keepsyms=1 swd_panic=1 alcid=11 alcdelay=3000 agdpmod=ignore Motherboard audio patching disabled as i saw...
  4. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    Thanks but still after 2 or 3 sleep my display audio not shows anymore under macos, only restarts fix it. Display connected using HDMI, Any solution?
  5. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    Hi @AudioGod, I'm having issues with sleep/wake. as soon as i click to sleep, display goes off and after few sec system too but immediately system power back without display, if i try to activate display by clicking to keyboard/mouse it takes few seconds for display to work again. though my...
  6. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    Ok, i did enabled it in XMP but still shows 2666Mhz instead of 3600Mhz, maybe need latest bios. By the way corsair h150i elite cooling i'm using but its software shows no device detected in macos but in windows same build its working, anything we can do?
  7. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    Thank you so much, its working perfect now. Another issue is i'm using Gskrill 2x 32GB 3600Mhz CL18 memory but in mac it shows 2666Mhz. Do you know how i can resolve it?
  8. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    Thanks for the links, can you help in configuring the plist as i am really need to this.
  9. S

    AudioGod's Gigabyte Aorus X570 Pro, Pro Wifi, Ultra & Master - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.4 EFI

    Hello, I'm a mac user but not that expert in installing in non-branded mac hardware. i just build my gigabyte x570 pro wifi with ryzen 9 5950x CPU, everything working great but issue is wifi and bluetooth, if anyone can help with details like how i can install and configure them it would be...
Top Bottom