Shaneee's RyzenPro - 5600X, RX 480

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
774


What works? Everything so far...

Any questions feel free to ask.

Geekbench Results:
CPU :- https://browser.geekbench.com/v5/cpu/6994253
OpenCL :- https://browser.geekbench.com/v5/compute/2559653
Metal :- https://browser.geekbench.com/v5/compute/2559661

Cinebench:
Multicore: 11110
 
Last edited:

Mathieua06

New member
Joined
May 18, 2020
Messages
5
This is my current setup.

  • Installed Operating Systems: Catalina 10.15.4 - Windows 10 Pro
  • CPU: Ryzen 5 3600
  • Motherboard: MSI MPG X570 Gaming Plus
  • RAM: 16GB DDR4 3200MHz
  • Graphics: ASUS ROG Strix RX560
  • HDD: 960 EVO 500GB - MX500 250GB - 640GB WDC - 500GB WDC
  • LAN: RTL8111
  • Sound: Onboard/HDMI
  • Other: USB Bluetooth - USB Wireless Mouse and Keyboard
  • Bootloader: OpenCore

What works? Easier to say what doesn't work...
  • Sleep

Any questions feel free to ask.

Similar config. I had sleep working by deactivating serial port in the bios. You should give it a go
 

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
774

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
774
Currently running macOS Big Sur as my daily now. No major issues so far.
 

Attachments

  • Screenshot 2020-07-21 10.21.26.png
    Screenshot 2020-07-21 10.21.26.png
    2.9 MB · Views: 118

Potato007

Member
Joined
Aug 16, 2020
Messages
39
Hi, any update about the sleep?
Also your EFI would be very welcome or at least your SSDT / kext list. thanks!
 

dzigg

New member
Joined
Jun 18, 2020
Messages
5
Hi, any update about the sleep?
Also your EFI would be very welcome or at least your SSDT / kext list. thanks!

+1

I have the same motherboard so would love to know if I did things properly. It runs great right now, the only issue I have is sleep (I swear it was working at one point of time) and long boot time.. (25+ sec).

Nice to hear it can run Big sur btw..

Edit : Also want to thank Shaneee for all the work he's done for the community! Gracias Amigo!
 
Last edited:

SiD10

New member
Joined
Nov 1, 2020
Messages
3
Then you won't learn anything. Read through the Dortania guide and you'll learn all you need to know.
I am stuck on the below .

ASSERT [OpenCore] /Users/travis/build/acidanthera/OpenCorePkg/UDK/MdePkg/Library/BaseIoLibIntrinsic/IoLibGcc.c(152): (Port & 3) == 0

Using opencore 0.6.2.
Amd FX 4100, legacy settings.
gigabyte ga-78lmt s2
No errors is sanity checker
 

amuu

New member
Joined
Oct 18, 2020
Messages
7
Then you won't learn anything. Read through the Dortania guide and you'll learn all you need to know.
had been trying for a week stuck on 2 min remaining followed Daytona debugging guide also no luck for me :(
 

Jesinth

Member
Joined
Sep 5, 2020
Messages
39
@Shaneee one help how to change processor name intel i5 to amd ryzen 5
My processor is ryzen 5 3600x
Currently running big sur 11.0.1
Please reply, thanks
 

laztopak

New member
Joined
Nov 23, 2020
Messages
6
@Shaneee can you help my problem?
same mobo

 
Top Bottom