Ryzen 7 3700X | Gigabyte X570 AORUS ELITE Wifi | MSI Radeon RX 5700 XT 8 GB | Catalina 10.15.4 | OpenCore 0.5.8

JonShadow

New member
May 4, 2020
3
0
1
CPU - AMD Ryzen 7 3700X with Wraith Prism Stock Cooler - Temps haven't broken 71C

Motherboard - GIGABYTE X570 AORUS ELITE WIFI Motherboard

Video Card - MSI Radeon RX 5700 XT

RAM - G.SKILL TridentZ Series 32GB DDR4 3600Mhz CL17

macOS NVME - Seagate BarraCuda 510 512GB

WindowsOS NVME - ADATA XPG SX8200 Pro 512GB

Case - NZXT H510 (Matte Black/Red)


Not Working -> Wifi not working (Don't care, it's wired) and partial bluetooth (It see's some devices but not all)

Everything else seems to be working as expected. I have been working on fine-tuning things and learning OpenCore for the past week.

No kernel panics or technical issues. A few random reboots at start-up but haven't had a crash yet.

Multi boot is configured so I use Windows for games and SQL work, macOS for Video Editing (Final Cut Pro X) and everything
else.
 

Attachments

JonShadow

New member
May 4, 2020
3
0
1
I don't get any errors or start up issues when I put the system to sleep. The CPU fan still spins but the system comes back up in 3 seconds.
 

JonShadow

New member
May 4, 2020
3
0
1
Sorry for the delay in responding to this. It destroys FCPX. I use the BruceX 5 K benchmark test and I average out at 12.5 seconds render.
 

Jackiepie

New member
May 8, 2020
2
0
1
Sorry for the delay in responding to this. It destroys FCPX. I use the BruceX 5 K benchmark test and I average out at 12.5 seconds render.
Thanks for your reply
Actually, I don’t care much about the rendering time. But I do care about performance of playback in timeline when a few SFX applied, like noise reduction.
 

seuiriais

New member
Jun 14, 2020
2
0
1
hi, can you guide me on the multiboot , i am basically same setup, windows on nvme and mac os x on ssd. (separate disks)