macOS Big Sur is on AMD

slead

Member
Joined
Jun 30, 2020
Messages
32
The only thing that I can then think of is:.
1. compile and add your SSDT-EC.aml in the ACPI folder and the config file
2. Try adding npci=0x2000 to your boot-args

good luck
 

Phoenix

New member
Joined
May 12, 2020
Messages
16
It’s running now on Mac OS Big Sur Beta 2.

whoop whoop
 

Attachments

  • E2AB7722-1FBA-44CA-9EF2-045AC767559A.jpeg
    E2AB7722-1FBA-44CA-9EF2-045AC767559A.jpeg
    1.7 MB · Views: 75

iamprabhuantony

New member
Joined
Jun 23, 2020
Messages
13
I am getting this error on my FX 8150...some one please guide me.
 

Attachments

  • MVIMG_20200713_225829.jpg
    MVIMG_20200713_225829.jpg
    1.6 MB · Views: 68

iamprabhuantony

New member
Joined
Jun 23, 2020
Messages
13
Please Check this. What am I Missing Here?
7f599a604332e7ab506e78edfd284aa7.jpg
 

Attachments

  • opencore-2020-07-13-182418.txt
    256 KB · Views: 3
  • Config.plist
    44 KB · Views: 4
Last edited:

slead

Member
Joined
Jun 30, 2020
Messages
32
Already checked it out and tried all the combinations.
I thought, maybe it is because of the USB stick (Kingston 32GB) but then I put the Catalina installer on it for a test, worked just fine.
I am now testing another USB stick and I will also try to get everything from the latest builds (nightly build etc).


EDIT: installer is working. I physically removed the windows and also the Catalina disk and now I am in the process of installing on a third disk (spare for experiments).

EDIT2: I got it working. Using the latest builds of VirtualSMC.kext, Lilu.kext, WEG.kext and OC 0.60.
 

Attachments

  • Screenshot_2020-07-14-21-00-19-846_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-07-14-21-00-19-846_com.miui.gallery.jpg
    1.1 MB · Views: 70
  • Screenshot 2020-07-14 at 12.33.08.png
    Screenshot 2020-07-14 at 12.33.08.png
    636.8 KB · Views: 62
Last edited:

kostas-k

New member
Joined
Jul 3, 2020
Messages
3
I'm trying to install BigSur on my PC, opencore configured with all kexts, ACPI etc. Boot to installation and then freezes at the time the intallation starts, after I select installation drive. I'm not sure if my GPU RX570 is not compatible with BigSur and doesn't get hardware acceleration, seems that graphics are slow and not smooth.
On Catalina everything works good, with no extra mods other that the AMD usual ones
 

Hbg1968

Member
Joined
Aug 18, 2020
Messages
64
I doubt I'll be upgrading soon. I'll wait to the bugs are sorted out (as well as the sleep function on Catalina). I use Ubar, rather than rely on the dock
I own a Smartphone, which I doubt will benefit from the messages.
Otherwise, are there any reasons to upgrade?
 
Top Bottom