looping at com.apple.xpc.launchd

Mattuz

New member
Joined
Jan 13, 2022
Messages
4
Hello everyone, sadly I needed to change my mobo from an Asus B550-E to MSI X570 Tomahawk, so this means creating a new efi.
As always I followed the dortania guide, and everything went almost smoothly. The only problem is that I cannot get into recovery mode, while OpenCore is booting I always get an infinite amount of strings says "com.apple.xpc.launchd blah blah" and after 30 minutes of doing so the computer reboots.
I'll attach a zip containing the efi and an image showing the errors.

I want to thank everyone that is going to help me in advance.
Greetings from Italy :D

 

Attachments

  • EFI.zip
    1.2 MB · Views: 4

Shaneee

The AMD Guy
Staff member
Administrator
Joined
Mar 13, 2020
Messages
1,631
Not going to work on MSI I'm afraid. There's some unknown issue with MSI boards on Monterey. As you've got a 3000 series CPU you could try an older BIOS version.
 

Shaneee

The AMD Guy
Staff member
Administrator
Joined
Mar 13, 2020
Messages
1,631
Doesn't work for everyone which means you'd be stuck with Big Sur. It's the reason I swapped my MSI board for the ASUS one I have now.
 

Mattuz

New member
Joined
Jan 13, 2022
Messages
4
Tested bios version 7C84v10 released in 2020-04-13 and I can get in recovery mode! I'll try to update it to every version available to find the latest working one.
 

Mattuz

New member
Joined
Jan 13, 2022
Messages
4
@Shaneee Hi, sorry if I use this topic but I didn't fell like creating a new one just for this, as I'm having issues with the motherboard I think I might swap it for an X570 Aorus Elite, does it have any problems with macOS?
 
Top Bottom