Gigabyte X570 AORUS PRO WIFI

savage001

Member
Joined
Jun 4, 2020
Messages
50
System Specs:
Gigabyte X570 Aorus Pro WiFi BIOS (F31H)
AMD Ryzen 5 3600
G.Skill Trident Z Neo 32 GB (2x16 GB) 3600
Sapphire NITRO+ Radeon RX 580 8GD5 Special Edition
Broadcom DW1820A
New WiFi Fenvi BCM94360NG.
2 x Samsung 970 EVO NVMe - macOS Big Sur / Windows 10
Clover Bootloader

What works:
macOS Big Sur
macOS Catalina
iServices
Sleep / Wake
Ethernet / WiFi / Bluetooth (Bluetooth icon appears but not actually tested)
Audio

What does not work:
Nothing that i can see.

What is iffy:
G.Skill Trident Z Neo LED's stay on in sleep.


EDIT:
Updated BIOS to F31o without any issues.
  1. Update AMD AGESA ComboV2 1.1.0.0 D
  2. Performance optimized on Ryzen 5000 series processors
  3. Add Re-size bar option for AMD Smart Access Memory support
  4. Improve connection stability for USB 2.0 ports of USB hub
 

Attachments

  • EFI X570 Aorus Pro WiFi.zip
    5.7 MB · Views: 58
Last edited:

rx3700

New member
Joined
May 3, 2020
Messages
24
Haven't updated my EFI for a while, still on 0.5.7, so Sleep/Wake works without issues now? (working on Catalina too?)
If you don't mind me asking: Why are you using Clover?
 
Last edited:

savage001

Member
Joined
Jun 4, 2020
Messages
50
Haven't updated my EFI for a while, still on 0.5.7, so Sleep/Wake works without issues now? (working on Catalina too?)
If you don't mind me asking: Why are you using Clover?

Sorry for late reply, I use clover because it’s my preference and I prefer the way it boots other operating systems.

At the time of posting that EFI, yes my sleep / wake worked. I have not updated anything on my X570 machine in a while (broken monitor) but when I do I’ll try remember to report back.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Last edited:
Top Bottom