Big Sur Beta 4

slead

Member
Jun 30, 2020
32
9
8
Just upgraded my test environment (just another disc in the same computer) from the Big Sur Beta 3 to the Beta 4.
I made no change to EFI folder whatsoever.
Just clicked on the available update and after a few restarts...boom!
Screenshot 2020-08-05 at 20.54.01.png
 
  • Like
Reactions: Shaneee

slead

Member
Jun 30, 2020
32
9
8
Took me a bit but here are a few benchmarks that I ran.
Unfortunately I did not run any on the Beta 3 nor on the Beta 2.
Anyway, here is what I have.
Geekbench 4:
CPU
OpenCL

Geekbench 5:
CPU
OpenCL
Metal
 

Attachments

  • Geekbench4.png
    Geekbench4.png
    227 KB · Views: 31
  • Geekbench4-OCL.png
    Geekbench4-OCL.png
    223.1 KB · Views: 35
  • Geekbench5.png
    Geekbench5.png
    176.4 KB · Views: 34
  • Geekbench5-OCL.png
    Geekbench5-OCL.png
    172.9 KB · Views: 33
  • Geekbench5-Metal.png
    Geekbench5-Metal.png
    172.5 KB · Views: 28

slead

Member
Jun 30, 2020
32
9
8
Sorry for the late reply.
Here is my EFI, but it is a bit older...
Good luck
 

Attachments

  • EFI.zip
    2.4 MB · Views: 30

pampas

New member
Jul 21, 2020
23
1
3
Spain
Thanks a lot slead!!!

Do u have bluetooth working??

Mine doesn't ... BCM 93460

I've got to map my USBs but I don´t know how.
 

slead

Member
Jun 30, 2020
32
9
8
Thanks a lot slead!!!

Do u have bluetooth working??

Mine doesn't ... BCM 93460

I've got to map my USBs but I don´t know how.
I don't have bluetooth.
I did not map anything, it was a Beta version so I didn't bother to do it.
 
Last edited: