AMD ryzen 5 4600h?

electrowizard

New member
Joined
Feb 7, 2021
Messages
17
Anyone with success on ryzem 5 4000 series laptops ?
I've MSI Bravo 15 with ryzen 5 4600h and Radeon 5500m GPU
GPU is supported...
 

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
784
It may only be the macOS version of the GPU that is supported but I suppose it couldn't hurt to try.
 

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
784
Well I'm no phycic... Where is it stuck at?
 

electrowizard

New member
Joined
Feb 7, 2021
Messages
17
Well I'm no phycic... Where is it stuck at?

20210207_194529.jpghere to be exact...
First it asks me to choose
1. Windows
2. Image Volume (external)
3. Reset NVRAM

And it stuck here for an hour or so after selecting Image Volume (external)...
 

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
784
Upload your current EFI folder. It doesn't say Image Volume either. Should mention the macOS Installer.
 

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
784
Well the config.plist is corrupt... I have no idea what version of OC that is but it seems old but try with this. If there are still errors I'll update it to the latest version.
 

Attachments

  • EFI.zip
    1.2 MB · Views: 6

electrowizard

New member
Joined
Feb 7, 2021
Messages
17
First of all thanksssssss a lot for giving me your time.....
Second thing I'm trying to install bigSur and it says something like in second pic...
Using your efi...
 

Attachments

  • 20210207_205949.jpg
    20210207_205949.jpg
    1.3 MB · Views: 7
  • 20210207_205914.jpg
    20210207_205914.jpg
    1.8 MB · Views: 8

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
784
That's easy to sort. Replace the config with this one.
 

Attachments

  • config.plist
    44.2 KB · Views: 2

electrowizard

New member
Joined
Feb 7, 2021
Messages
17
It didn't worked 😭😭😭
Stucked here...
Is there any success with ryzen 5 4600h LAPTOP...
it's been months but didn't succeed...😭😭😭
But I won't give up...
Please be with me...
 

Attachments

  • 20210207_214423.jpg
    20210207_214423.jpg
    3.6 MB · Views: 10

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
784
How did you make the USB? Try this,
 

Attachments

  • config.plist
    44.2 KB · Views: 3

electrowizard

New member
Joined
Feb 7, 2021
Messages
17
How did you make the USB? Try this,
I downloaded hackintosh shop big Sur image and made bootable USB using transmac...
For efi there are pre-made folders in downloaded image...
But none of them is working...
 

Attachments

  • 20210207_215740.jpg
    20210207_215740.jpg
    3.4 MB · Views: 5

Shaneee

Administrator
Staff member
The AMD Guy
Joined
Mar 13, 2020
Messages
784
What version of opencore is this? I’ll update it to the latest version for you later. It may just be that the version of oc being used isn’t compatible with Big Sur.

Here is the same EFI but updated to OC 0.6.6
 

Attachments

  • EFI.zip
    1.1 MB · Views: 4
Last edited:

electrowizard

New member
Joined
Feb 7, 2021
Messages
17
Still not working...
What version of opencore is this? I’ll update it to the latest version for you later. It may just be that the version of oc being used isn’t compatible with Big Sur.

Here is the same EFI but updated to OC 0.6.
What version of opencore is this? I’ll update it to the latest version for you later. It may just be that the version of oc being used isn’t compatible with Big Sur.

Here is the same EFI but updated to OC 0.6.6
Still not working...
 
Last edited:
Top Bottom