Search results

  1. Pehem17260

    I've lost sound onBigsur beta 11.3

    I've changed the voodoohda nothing change. How can make a diagnostic to send on discord channel .?
  2. Pehem17260

    I've lost sound onBigsur beta 11.3

    Executing: /usr/bin/kmutil showloaded No variant specified, falling back to release Index Refs Address Size Wired Name (Version) UUID <Linked Against> 49 2 0 0x2c000 0x2c000 as.vit9696.Lilu (1.5.1) 60B5CEA5-DAA5-3889-8EF9-7DAEF72290DA <8 6...
  3. Pehem17260

    I've lost sound onBigsur beta 11.3

    it's a 2.96 !
  4. Pehem17260

    I've lost sound onBigsur beta 11.3

    hello i've update BigSur to bêta 11.3 (20E5186d). I didn't touch to my EFI but i 've lost my sound. Can you help me ? https://opencore.slowgeek.com/?file=amdfx066JQX7PQ&rs=amdfx066
  5. Pehem17260

    A note about 11.3 Beta

    @Shaneee all is OK you're genious (y)
  6. Pehem17260

    A note about 11.3 Beta

    i've a bug with Big Sur update. I'll try again today
  7. Pehem17260

    A note about 11.3 Beta

    Hi Shaneee For FX is there a patch ? Thanks
  8. Pehem17260

    11.3 Beta 1 installation stucks

    Hello is it works with FX ? How can I make a patch for FX AMD ?
  9. Pehem17260

    OpenCore Boot Menu

    hello try my efi. Give your specs warning : don't forget to note your SMBIOS and etc.. happy new year from France
  10. Pehem17260

    Big Sur and AMD FX

    Hi Shannee i sent picture of message it's seem a kernel patcher
  11. Pehem17260

    Big Sur and AMD FX

    yes it' works fine with OC 0.64 I've a message about 10.16 al grey patch
  12. Pehem17260

    Big Sur and AMD FX

    for all is ok
  13. Pehem17260

    Big Sur and AMD FX

  14. Pehem17260

    Big Sur and AMD FX

  15. Pehem17260

    Big Sur and AMD FX

    For your eyes
  16. Pehem17260

    Big Sur on 15h_16h - not yet ...

    Hello I look your logs try npci=0x3000 in boot-args and verify your patch.plist it seem it's not complete
  17. Pehem17260

    Big Sur on 15h_16h - not yet ...

    hello trevor I take a look on your log are you sure that you need all kext ? idem for driver ? XLNC says to me use only what you need . see my config.plist is minimalist
  18. Pehem17260

    Big Sur on 15h_16h - not yet ...

    hi can you give your specs ? I've got a fx and all it's fine If you want https://cdn.discordapp.com/attachments/696551312166355015/780024007721746432/EFI_Asus_M5A97_R2.0_-AMD_FX-8370E_.zip
  19. Pehem17260

    Big Sur and AMD FX

    Big applause for Shanee with the new patch for Bulldozer
  20. Pehem17260

    Big SUR et OC0.62

    Hello. By mistake i've deleted my EFI. Please no joke o_O I rebuild my config.plist but i've a error [EB]#LOG:EXTIBS:START] . I don't understand I've followed the tutorial on dortania but nothing ... . If somebody can help me ? my OpenCore Sanity Checker seems OK...