Search results

  1. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    I installed the macOS successfully and it’s working, I disabled the gpu via DeviceProperties method. For now it’s working good just the aux output not working
  2. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    you have dual GPU too, you dont have the same problem like me ?
  3. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    bro if you can help me to make this SSDT i will pay you 25$, i tried to make this and i have no luck with that. PM me your discord i will provide you access to my computer
  4. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    i make the ssdt just like in the topic and its not working
  5. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    Thank man, this is what you have asked for.
  6. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    but i cant leave it like that i need your help bro
  7. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    i think its because the nvidia rtx 3080, when i disconnect it from the pc all the outputs working good.
  8. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    this is what i have in the IORegexplorer
  9. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    yes i saw it but didnt figure out where im wrong, please if you can help me i will tip you
  10. BomBayGini

    Aux not working (X570 Aorus Master)

    my headphones that are USB connected is working but my speakers that connected via aux is not working, i tried to change the alcid in the config.plist. this is from the forum: HD Audio Codec ALC1220 i tried all the codes that are belong to ALC1220. what can i do please ?
  11. BomBayGini

    Help me with the EFI please

    ok thanks i will try it tomorrow ❤️
  12. BomBayGini

    Help me with the EFI please

    im currently not at home thanks for your help i will try it tomorrow can you tell me what you have changed ?
  13. BomBayGini

    Help me with the EFI please

    im trying to install Monterey on new ssd, i formatted him and make new EFI with all the settings that i need by the Dorotina Guide. this is what im getting when im trying to post from the USB stick. and im attaching the EFI folder that i make. i have CPU: Ryzen 9 5900X GPU: RTX 3080 GPU2...
  14. BomBayGini

    i need help rebuilding my EFI

    after bios update my opencore is started to make troubles, so i decide to reinstall the whole opencore with new system. and now i cant make new one thats working, i formatted the macOS hard drive. my specs are: CPU: Ryzen 9 5900X GPU: RX570 MOBO: X570 Aorus master SSD: ADATA Swordfish 250GB i...
  15. BomBayGini

    Monterey 12.0.1 X570 Aorus Master rev 1.2 OC 075 6900XT

    i have the same MOBO you have and i took your EFI its working well, but i cant update to Monterey. im on the latest patches and i did reset NVRAM and im still getting this error.
  16. BomBayGini

    i want to update my macOs (help me please)

    Mobo: X570 Aorus master,CPU: Ryzen 9 5900X, GPU: RX570
  17. BomBayGini

    i want to update my macOs (help me please)

    This is my current EFI i have all my setup down here, i have updated to the latest CPU patches and i have updated the kexts, but after i have all the kexts the hackintool still says that my kext is out of date. i dont know why its doing that. i want to update to Monterey can i do this with my...
  18. BomBayGini

    OpenCore Bootloader got deleted after bios update

    but showing error in the screen before its loaded up
  19. BomBayGini

    OpenCore Bootloader got deleted after bios update

    i have backed it up, its got fixed by itself actually. i selected the MacOs boot drive and opencore came back.
  20. BomBayGini

    OpenCore Bootloader got deleted after bios update

    i have x570 aorus master and i have updated the bios, after the update the opencore got deleted and i cant boot into my ryzentosh please help me. what can i do ?.
Top Bottom