Recent content by dannymak

  1. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    I have 5bay USB DAS attached to rear usb-c port and a usb3 hubs attached to rear I/Oports, the fix I set HDD auto sleep set to OFF to avoid it
  2. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    I got another issue. I always got this error "DISK NOT EJECTED PROPERLY", when the usb hdd goes to sleep and wake up. btw, I have a 5bay DAS connecting thru rear USB-C port.
  3. D

    Ryzen 9 3950X, Asus ROG Strix X570-I, AMD Radeon RX 6900 XT

    i have spare x570-i with RX470 gonna try it, thank you.:love:
  4. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    Thank you, just updated to 0.7.1, works like a charm. Just curious, why do you removed "unfairgva=1" in boot-args?
  5. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    what's ERP? I followed your BIOS setting and it was fine in 0.6.9
  6. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    its weird tho, I installed v070 copied and pasted entire EFI folder and edited the config.plist to correct platform id, reset NVRAM after that. Now the system reboots instead of shut down when I click shut down from menu.
  7. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    Thank you. What if i update to the lastest bios 3801 will fix that stupid problem?:unsure:
  8. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    Its weird tho, the internal usb2 port detected my razor case light stripes now. What I done is, I installed SMCAMDProcessor.kext and updated my config.plist by snapshot it. After reboot reset NVRAM and wala... the light stripes light up.. I don't know if it caused the change.. But seems the...
  9. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    Just installed the EFI, everything goes smooth, but I have a issue that the system do no't detected my Lian Li 0D11 Razer Edition case light stripe that I plugged the usb2.0 to the motherboard, when I booted to the Mac, the light stripe goes off.
  10. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    Hi, i downloaded 069 EFI and compared config.plist with your older version 068 in early times, there are no memory entry under PlatformInfo, do i need to care about it? btw i have 4x8gb of rams. Thank you.
  11. D

    AudioGod's ASUS ROG STRIX X570-E GAMING - Big Sur & Monterey Beta - OpenCore 0.7.3 EFI

    Im happy i have a same motherboard as you, Thank you.(y) I have similar spec, but i have AMD 6900XT reference card, should i add agdpmod=ignore in boot arug?
Top Bottom