• 10.10 Yosemite

  • Browse all the forum categories

Please remember to read and follow the rules here.


Please Donate if you've found the website useful. Thanks.


We have a Discord channel too. Click here here to see more info.

Forum Statistics Last post
Post Installation
Help with AMD OS X after installation.
56 Topics 
958 Posts
Re: I Would Like To Fine Tune…
by Shaneee
Sat Feb 25, 2017 7:32 pm
Forum Statistics Last post
 Forum Rules
by Shaneee  - Fri Oct 30, 2015 8:26 pm  - In: Announcements
0 Replies 
 1900 Views
by Shaneee
Fri Oct 30, 2015 8:26 pm
Forum Statistics Last post
 Can't get past Root Device UDID is...
by astrot70  - Fri Feb 24, 2017 8:01 pm
25 Replies 
 92 Views
by Shaneee
Sat Feb 25, 2017 7:16 pm
17 Replies 
 233 Views
by Shaneee
Wed Feb 15, 2017 10:26 pm
 Kernel Panic after a few hours of uptime
by Tanonic  - Thu Feb 02, 2017 12:23 pm
1 Replies 
 60 Views
by Shaneee
Thu Feb 02, 2017 4:16 pm
 CPU temperature kexts?
by Tanonic  - Tue Jan 31, 2017 9:23 pm
3 Replies 
 54 Views
by Shaneee
Thu Feb 02, 2017 4:15 pm
 5 second freezes every 20 seconds
by Tanonic  - Tue Jan 31, 2017 10:57 am
0 Replies 
 60 Views
by Tanonic
Tue Jan 31, 2017 10:57 am
 Restart after root device uuid is 'UUID'
by Dniel97  - Sun Jan 15, 2017 4:48 pm
5 Replies 
 115 Views
by Shaneee
Sat Jan 21, 2017 10:34 pm
 How to boot Menu at start Computer.
by Amd4ever  - Sun Jan 15, 2017 8:44 pm
5 Replies 
 69 Views
by Shaneee
Sun Jan 15, 2017 9:26 pm
 AMD Build Issue
by Shawnmason01  - Fri Jan 13, 2017 2:24 pm
1 Replies 
 103 Views
by Shaneee
Fri Jan 13, 2017 8:49 pm
 I'm good?
by Davide Suvac  - Sat Jan 07, 2017 3:37 pm
2 Replies 
 74 Views
by Shaneee
Sun Jan 08, 2017 4:23 pm
 Help with ZOTAC AD10 PLUS - AMD E-350
by junalmeida  - Tue Nov 08, 2016 8:59 am
45 Replies 
 318 Views
by Shaneee
Mon Nov 14, 2016 8:42 pm
 Sound not working
by Nec1or  - Mon Oct 31, 2016 10:15 am
25 Replies 
 406 Views
by Shaneee
Mon Nov 14, 2016 2:56 pm
33 Replies 
 507 Views
by Shaneee
Sun Nov 06, 2016 9:48 pm
 Bad colour o artifacts in screen.
by Amd4ever  - Thu Oct 27, 2016 9:33 pm
21 Replies 
 239 Views
by Shaneee
Sat Nov 05, 2016 4:05 pm
 AMD A8-5600K Success - Now need help
by evy0311  - Tue Nov 01, 2016 1:44 am
9 Replies 
 131 Views
by Shaneee
Tue Nov 01, 2016 9:08 pm
 Slow start in Yosemite.
by Amd4ever  - Sun Oct 23, 2016 11:12 pm
19 Replies 
 438 Views
by Amd4ever
Thu Oct 27, 2016 8:47 pm
 Installer Kernel Panic ACPI drivers
by domis4  - Tue Oct 11, 2016 5:31 pm
2 Replies 
 226 Views
by domis4
Wed Oct 12, 2016 7:00 pm
 Stuck on VM Swap Subsystem is ON
by mv93  - Sun Oct 02, 2016 8:21 pm
3 Replies 
 222 Views
by Shaneee
Sun Oct 02, 2016 8:54 pm
 Newbie Things
by Matthew  - Thu Sep 29, 2016 8:01 pm
3 Replies 
 281 Views
by Shaneee
Thu Sep 29, 2016 9:49 pm
 Yosemite won't boot up
by evolved022  - Wed Sep 28, 2016 12:19 am
5 Replies 
 385 Views
by evolved022
Wed Sep 28, 2016 6:56 pm
 Can't Get Yosemite To Work With VMware
by MrSuperEpicMan  - Mon Sep 26, 2016 2:28 am
7 Replies 
 311 Views
by MrSuperEpicMan
Mon Sep 26, 2016 1:20 pm
 yosemite fresh install in fx-6100
by Kalpit_17  - Sat Jul 16, 2016 3:20 pm
52 Replies 
 1154 Views
by Shaneee
Mon Sep 26, 2016 10:12 am
 I need help with Asus X501U
by TonnyG95  - Mon Sep 26, 2016 2:01 am
1 Replies 
 187 Views
by Shaneee
Mon Sep 26, 2016 10:10 am
 Yosemite VMWare on my base machine
by taguiera  - Wed Sep 21, 2016 2:03 am
10 Replies 
 311 Views
by taguiera
Sun Sep 25, 2016 12:13 am
5 Replies 
 262 Views
by Shaneee
Wed Sep 21, 2016 4:44 pm
3 Replies 
 200 Views
by ksxi
Thu Sep 15, 2016 10:16 pm