• Post Installation

  • Help with AMD OS X after installation.

Please remember to read and follow the rules here.

Please Donate if you've found the website useful. Thanks.

Help with AMD OS X after installation.
Forum Statistics Last post
 Forum Rules
by Shaneee  - Fri Oct 30, 2015 8:26 pm  - In: Announcements
1 Replies 
 4104 Views
 by Shaneee
 Thu Apr 27, 2017 9:29 am
Forum Statistics Last post
15 Replies 
 149 Views
 by Shaneee
 Fri Jun 23, 2017 6:26 pm
 radeon hd 5450 issues
by fra20003  - Fri Jun 23, 2017 5:06 pm
1 Replies 
 13 Views
 by Shaneee
 Fri Jun 23, 2017 6:01 pm
17 Replies 
 209 Views
 by Shaneee
 Fri Jun 23, 2017 3:39 pm
 USB ports aren't working
by Norton287  - Wed Jun 21, 2017 9:11 pm
5 Replies 
 53 Views
 by Shaneee
 Fri Jun 23, 2017 3:38 pm
11 Replies 
 135 Views
 by Shaneee
 Fri Jun 23, 2017 3:37 pm
 sierra on amd ryzen on vmware
by Vlastelin  - Sat May 06, 2017 11:14 am
25 Replies 
 1538 Views
 by Shaneee
 Fri Jun 23, 2017 3:37 pm
 Thinking about buying a radeon rx
by fanfzero  - Tue Jun 20, 2017 3:17 pm
3 Replies 
 45 Views
 by fanfzero
 Tue Jun 20, 2017 11:19 pm
 Shutdown Problem
by sajmonella9  - Fri Jun 16, 2017 5:44 pm
2 Replies 
 35 Views
 by sajmonella9
 Tue Jun 20, 2017 8:47 pm
7 Replies 
 105 Views
 by vitorlage
 Mon Jun 19, 2017 1:31 pm
 Can only boot with safe mode
by MXQ Desi  - Sat Jun 17, 2017 3:02 pm
8 Replies 
 67 Views
 by Shaneee
 Sun Jun 18, 2017 6:20 pm
 Blinking Underscore after installing CLOVER
by Sonepro  - Sat Jun 17, 2017 8:57 am
1 Replies 
 17 Views
 by Shaneee
 Sun Jun 18, 2017 6:16 pm
 Panic and restart when cpus>2
by Maxim Lis  - Mon Jun 12, 2017 11:13 pm
2 Replies 
 48 Views
 by Maxim Lis
 Sun Jun 18, 2017 2:39 pm
 USB mouse not working
by matt mods  - Sat Jun 03, 2017 10:05 am
164 Replies 
 1308 Views
 by matt mods
 Sat Jun 17, 2017 7:53 pm
 Clover Failed Installation
by Fumblemore  - Fri Jun 02, 2017 8:23 am
63 Replies 
 721 Views
 by Fumblemore
 Sat Jun 17, 2017 6:47 am
 post.sh Does not copy files correctly
by Ackados  - Thu Jun 15, 2017 2:22 am
5 Replies 
 69 Views
 by vitorlage
 Thu Jun 15, 2017 5:09 pm
 Could tp link TL-WN881ND work in 10.12.4?
by Maurisiwi  - Wed Apr 26, 2017 2:54 pm
8 Replies 
 199 Views
 by oridav
 Wed Jun 14, 2017 10:46 am
 Help with Post Install
by Pawan  - Wed Jun 14, 2017 3:21 am
1 Replies 
 30 Views
 by Shaneee
 Wed Jun 14, 2017 9:47 am
 Not Able to install applications.
by Aritra Bhattacharjee  - Mon Jun 12, 2017 10:36 am
8 Replies 
 76 Views
 by Aritra Bhattacharjee
 Wed Jun 14, 2017 6:03 am
 Audio Problems
by Teodorgly  - Mon Jun 12, 2017 5:41 pm
8 Replies 
 97 Views
 by vitorlage
 Tue Jun 13, 2017 12:39 pm
 Black screen with clover and GTX 750 TI
by Norton287  - Thu Jun 08, 2017 6:05 pm
54 Replies 
 407 Views
 by vitorlage
 Mon Jun 12, 2017 12:08 pm
 Audio Driver Problem
by Aritra Bhattacharjee  - Sun Jun 11, 2017 4:13 pm
2 Replies 
 28 Views
 by Aritra Bhattacharjee
 Mon Jun 12, 2017 8:04 am
 i211-AT Ethernet
by jm52262  - Fri Apr 28, 2017 7:56 pm
10 Replies 
 141 Views
 by Aritra Bhattacharjee
 Sun Jun 11, 2017 5:36 am
6 Replies 
 76 Views
 by Shaneee
 Fri Jun 09, 2017 7:01 pm
 GRAPHICS ACCELERATION - No Work - Icon Bug
by Scheffeld  - Fri Jun 09, 2017 12:30 am
1 Replies 
 37 Views
 by vitorlage
 Fri Jun 09, 2017 8:30 am
48 Replies 
 904 Views
 by Shaneee
 Wed Jun 07, 2017 9:59 pm
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7